Op zoek naar fulfilment?

 
fulfilment
 
Home DAVO Fulfilment Services uw logistieke partner.
Het fulfilment proces. DAVO Fulfilment Services. Fulfilment is mensenwerk. DAVO Fulfilment Services. Handig en gemakkelijk tegenwoordig, het webwinkelen. Uw klanten bestellen via tablet, smartphone of de PC. Maar het proces dat dan volgt, bepaalt uiteindelijk de tevredenheid van uw klanten.
Home VASCO-fulfilment.
Combinatie B2B B2C. Cut-off tijd tot 2200: uur. Toegang tot fulfilmentportal. Email, telefoon WhatsAppsupport. Plugplay koppelingen met Magento, Shopify, WooCommerce, Lightspeed, CCV-shop, ShopWare en Bol.com Plaza. SLA 998%, foutloos. FBA en LvB-ondersteuning. Multi-carrier: PostNL, DPD, GLS en DHL. En meer, allemaal gericht op het zo soepel mogelijk laten verlopen van jouw logistiek. Wat jij wilt, hoe jij het wilt, wanneer jij het wilt. Alle aandacht en zorg voor jouw product. Complex verzendbaar product. Assemblage en speciale wensen. Cut-off tijd tot 2200: uur. Toegang tot fulfilmentportal. Email, telefoon WhatsAppsupport. Plugplay koppelingen met Magento, Shopify, WooCommerce, Lightspeed, CCV-shop, ShopWare en Bol.com Plaza. SLA 998%, foutloos. FBA en LvB-ondersteuning. Multi-carrier: PostNL, DPD, GLS en DHL. En meer, allemaal gericht op het zo soepel mogelijk laten verlopen van jouw logistiek. Een greep uit de productgroepen die we verwerken. Met een groot aantal productgroepen hebben we al ervaring. Daag ons uit! Wonen, Tuin Auto. Hobby, Spel Vrije tijd. Omdat VASCO de fulfilment specifiek voor ons heeft ingericht kunnen wij ons focussen op de marketing en verkoop van vloerkleden. Dat is wat we leuk vinden en waar we ook goed in zijn.
E-fulfilment Unipharma.nl.
Levering direct aan de consument fulfilment.: De webwinkel richt zich enkel op de marketing en klantensupport en besteedt de volledige logistieke afhandeling uit aan UniPharma. UniPharma accepteert nieuwe fulfilment klanten vanaf een minimaal dagelijks volume van 250 verzendingen. Voor meer informatie neemt u contact op met Annet van Hal.:
Fulfilment Logistiek Nr. 1 in Fulfilment Hexspoor E fulfilment.
Erg onhandig allemaal. Een fulfilment bedrijf kan al uw problemen oplossen. Door een flexibele ploeg aan magazijn medewerkers en geautomatiseerde systemen zijn pieken geen enkel probleem. Extra pickers kunnen binnen een paar uur bezig zijn om uw orders af te handelen. Met Hexspoor Fulfilment worden pieken een welkome bonus in plaats van een kopzorg! Wat is fulfilment niet? Fulfilment bedrijven zijn niet verantwoordelijk voor het verkopen van de producten van webshops. De core business van het fulfilment is het inslaan, opslaan en verzenden van webshop producten.
Vacature: Manager E-fulfilment Thuisbezorging bij Jumbo Top of Minds.
In deze context is besloten om thuisbezorging opnieuw in te richten. In plaats van thuisbezorging vanuit de winkels is een infrastructuur opgezet met E-commerce Fulfilment Centra EFCs en hubs, die de komende twee jaar verder wordt opgetuigd om dekking in het hele land te verbeteren.
WICS e-Fulfilment software.
Een uitgebreide RMA Module. Uitgebreide facturatiemogelijkheden voor uw klanten. Standaard koppelingen plugins voor zowel WICS als WELPP met de grote webshop software. Bekijk hier welke e-Fulfilment klanten de logistieke stromen optimaliseren met WICS. E-commerce blijft enorm hard groeien en webshops schieten uit de grond. Om die reden is in nauwe samenwerking met een aantal webshops en e-Fulfilment partijen een nieuw product ontwikkeld, specifiek gericht op deze branche. Dat heeft geresulteerd in WELPP: een 100% standaard cloud WMS dat uitermate geschikt is voor snel groeiende webshops en e-Fulfilment partijen, in een compleet nieuwe user interface. De user interface is volledig mobile based, waardoor het geschikt is voor zowel PC, tablet als smartphone. Hiermee heeft u te allen tijde inzicht in uw logistieke processen. Voor de omvangrijke e-Fulfilment bedrijven bieden we nog steeds WICS aan. Daarin zijn ook uitgebreide maatwerk oplossingen mogelijk. Samen met WICS kan gekeken worden welk systeem het beste schikt op basis van uw eisen en wensen. Neem hiervoor contact met ons op. Manage uw startende E-commerce logistiek.: Koppelingen met webshop software als Magento, Lightspeed SEOshop en WooCommerce, Shopify MijnWebwinkel. Mogelijkheid tot koppelen via een uitgebreide API Module. Verschillende opdrachtgevers zijn in te richten fulfilment.
E-Fulfilment bij QLS Fulfilment Het snelst van bestelling naar bezorging.
Door plug play integraties met alle gangbare webshop systemen weten wij direct wanneer er een nieuwe bestelling is en wordt deze direct doorgezet naar het magazijn. Daarnaast is uw webshop op de hoogte van de actuele voorraad. Op het moment dat een bestelling wordt verzonden, ontvangt uw klant direct een persoonlijke track trace e-mail en wordt uw klant actief geïnformeerd over de status van de bezorging. Desgewenst kan ons platform ook een persoonlijke pakbon bij uw bestellingen voegen. Bij binnenkomst worden uw producten gecontroleerd of deze voldoen aan de specificaties. Als alle producten voldoen aan uw eisen worden deze in de voorraad opgenomen. Alle bestellingen komen binnen in ons centrale fulfilment systeem. Vanuit hier zorgen wij er voor dat uw bestellingen zo snel en goed mogelijk worden verzameld en ingepakt. Wij zorgen ervoor dat uw pakketten op tijd aankomen bij onze vervoerders, zodat de bestelling op tijd bij de consument is. Door onze volumes profiteert u van lagere verzendkosten. Alle retouren die bij ons binnenkomen worden afgehandeld conform uw instructies en voorwaarden. U en uw klant kunnen uw retouren realtime volgen in ons platform. 3313 LC Dordrecht. 078 647 55 90. Webwinkel Vakdagen 2020.
De Nr. 1 in Fulfilment en E-commerce Logistiek Hexspoor Fulfilment.
Logistiek Onze logistiek gaat verder dan kilometers, kilos en vierkante meters. Cash Management Van facturatie tot debiteurenbeheer. Klantenservice Direct een persoonlijk aanspreekpunt. E-commerce Experts Onze E-commerce Experts. Natuurlijk zorgen we ervoor dat we uw webshop bestellingen altijd tijdig en correct leveren, maar we gaan veel verder. Wij kunnen ál uw wensen en behoeften op het gebied van fulfilment vervullen.

Contacteer ons