Zoeken naar amsterdam

 
amsterdam
 
Amsterdam informatie.
Je kunt de tickets voor CitySightseeing Amsterdam vooraf met korting kopen. Amsterdam zou natuurlijk Amsterdam niet zijn als er ook geen variant zou zijn die over de waterwegen van Amsterdam gaat. Canal Bus Amsterdam is zon hop on, hop off cruise.
Amsterdam: musea, attracties en activiteiten musement.
Als je Amsterdam voor het eerst bezoekt, dan is het Rijksmuseum Amsterdam of simpelweg het Rijksmuseum absoluut een must. Heineken, een enorme multinational en een van de drie grootste bierproducenten ter wereld, werd in 1864 in Amsterdam opgericht. Grachten van Amsterdam.
10 tips voor uw eerste bezoek aan Amsterdam.
Hier zijn 10 tips! 10 tips voor Amsterdam. Talloze kanalen omringd door historische grachtenpanden, ontelbare interessante musea, eigenzinnige winkelstraatjes, talrijke cafés en restaurants Amsterdam heeft zo veel te bieden en een bezoek aan de stad kan dan ook heel overweldigend zijn.
Amsterdam 2021: Top 10 tours en activiteiten met foto's' Dingen om te doen in Amsterdam, Nederland GetYourGuide.
De Nieuwe Kerk. De Nieuwe Kerk/nieuwe-kerk-l4320/ is, naast trouwkapel voor de Oranjes, de belangrijkste kerk in Nederland, en een plek van groot historisch belang voor Amsterdam. In het Amsterdam Museum leer je logischerwijs over de geschiedenis van Amsterdam, maar ook bekende Amsterdammers, mode en architectuur komen aan bod.
Rembrandthuis Museum het Rembrandthuis.
I Amsterdam City Card: gratis. Museumkaart en ICOM: gratis. Vrienden van het Rembrandthuis: gratis. Leden Vereniging Rembrandt: gratis. BGL VIP kaart: gratis. Copyright Museum Het Rembrandthuis 2020. Over het museum. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
ARCAM architectuurcentrum amsterdam.
Bezoek nu de tentoonstelling The Right to Build: Zelfbouw tussen droom en realiteit. Architectuurcentrum Amsterdam wil haar liefde voor architectuur delen met bezoekers en bewoners. Arcam is gevestigd aan de Prins Hendrikkade 600 in Amsterdam. Openingstijden: dinsdag zondag, 13.00 17.00 uur.
Het Parool Vrij, Onverveerd.
Oproep: wat wenst u Amsterdam in 2021 toe? Hein de Kort. Plus Johan Fretz. We moeten uitgerust zijn, als straks de roaring twenties beginnen. Meer Columns Opinie. Plus De tafel van Grimm. De Paris-Brest verovert de Nederlandse patisseriewereld. Winterbarbecue bij Yvette van Boven: Wow. Côte de boeuf! Het jaar van. Het jaar van: markante stadgenoten blikken terug op hun roerige 2020. Tips voor deze week, de lockdownversie: muziek, theater, film, expo en jeugd 2 Achtergrond. Ulay in het Stedelijk Museum: provocerend en kwetsbaar Plus 3 Achtergrond. Virtuele Idfa heeft toch fysieke kanten Plus 4 Achtergond. Artis de Partis in het Planetarium: Het mocht niet te gelikt worden Plus 5 Open tijdens corona. Hotel de Goudfazant is tijdens corona omgebouwd tot supermarkt Plus. Plus De keukenhulp. Hoe presenteer je een feestdiner uit een doosje? Begrafenisondernemer Bouwens: Corona kreeg hier een gezicht. Heb jij deze werken van Streetart Frankey al gespot? Een modern kerstverhaal van Viktor Frölke. Alice in Wonderland, de laatste aflevering: door Joy Delima.
Home Gemeente Amsterdam.
maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Contactgegevens en openingstijden. Volg de gemeente. Uit in Amsterdam. Wat is er te doen in Amsterdam? Informatie over toerisme, cultuur, uitgaan, evenementen en meer vindt u op Iamsterdam.com. Over deze site.

Contacteer ons